Chat with us, powered by LiveChat
Autotron Rosmalen

Honda presenteert Civic aan bezoekers van Leaseauto Testdag

Honda Nederland is van de partij tijdens de Leaseauto Testdag op donderdag 20 september. Bezoekers van het evenement kunnen die dag testrijden met de nieuwe Honda Civic. Eerder lieten Volkswagen, Audi, Skoda en Seat al weten deel te nemen aan de Leaseauto Testdag. Bezoekers kunnen zich hier gratis aanmelden voor de eerste editie van dit nieuwe event.

“Honda Nederland is verheugd te kunnen aankondigen aanwezig te zijn met de Honda Civic tijdens de Leaseauto Testdag”, laat Michel van Liempdt, Sales Section Manager Automobile Nederland, weten. “De tiende generatie van de Civic is verrassend compleet, ruim, sportief en komt binnenkort voor de zakelijke rijder met een zeer aantrekkelijke business edition. Ervaar de ADAS-veiligheidssystemen en de rijeigenschappen van Honda zelf op donderdag 20 september.”

Testrijden
Zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere geïnteresseerden kunnen tijdens het evenement in september kennismaken en testrijden met de allernieuwste modellen. De verschillende automerken presenteren op het buitenterrein van Autotron Rosmalen hun meest interessante zakelijke modellen en uitvoeringen. De auto’s kunnen op de openbare weg uitgebreid door de bezoekers aan de tand worden gevoeld.

Tijdens de Leaseauto Testdag 2018 staat een groot aantal interessante en leuke workshops op het programma om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders zo optimaal en goed mogelijk te informeren. De meest relevante ontwikkelingen in de branche komen daarbij aan bod. Verschillende vooraanstaande sprekers praten je bij over interessante trends in de markt op het gebied van modellen, brandstoffen, regelgeving, overheidsbeleid, bijtelling en leaseconstructies.

ADAS Congres
Parallel aan de Leaseauto Testdag vindt die dag ook het ADAS Congres plaats. De sessies staan volledig in het teken van invloed van de systemen voor rijassistentie die in steeds meer auto’s aanwezig zijn. De sprekers gaan in op de vragen en uitdagingen die de opkomst van deze ADAS-systemen met zich meebrengen. Kijk hier voor meer informatie over het programma. Tussen de lezingen door kunnen congresdeelnemers de werking van ADAS ervaren in de leaseauto’s die op het terrein gepresenteerd worden.

Klik hier om je aan te melden voor de Leaseauto Testdag en voor het ADAS Congres

Meer nieuws

‘Hét evenement voor de zakelijke rijder en de wagenparkbeheerder’

Het is een veelgestelde vraag van leasemaatschappijen, auto-importeurs en andere bedrijven die actief zijn in de leaseautomarkt. Waarom organiseren ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders de Leaseauto Testdag? We vragen het aan Niels Singeling (rechts), business development manager bij ProMedia, en Joeri van Dam (links) van VZR. Hoe is het plan voor de Leaseauto… Lees verder ›

‘Betere samenwerking is een must om succes van ADAS te maken’

De mogelijkheden van ADAS worden te weinig benut en de kennis over de werking van deze rijassistentiesystemen is onvoldoende aanwezig. Dat vinden Chris Hottentot (ANWB) en Leo Bingen (RAI Vereniging). Tijdens het ADAS Congres op donderdag 20 september – dat op het programma staat tijdens de Leaseauto Testdag 2018 – gaan beide sprekers uitgebreid in op de stappen die… Lees verder ›

‘Verwar ADAS-auto en zelfrijdende auto niet met elkaar’

Een auto met rijtaakondersteunende systemen is nog geen zelfrijdende auto, maar veel mensen zien dat wel zo en dat is gevaarlijk voor de verkeersveiligheid. Daarvoor waarschuwt Richard van de Werken, verkeersveiligheidsexpert, mede-eigenaar van verkeersdatabureau Hastig en een van de sprekers op het ADAS Congres. Mensen verwarren zelfrijdende auto’s en auto’s met ADAS-systemen teveel met elkaar,… Lees verder ›