Autotron Rosmalen

‘Wat zijn de gevolgen van ADAS in de praktijk? En hoe speelt u zo optimaal mogelijk in op deze systemen? Tijdens het congres krijgt u alle antwoorden’

Remco Nieuwenbroek
Redacteur Automotive

ADAS Congres – Op weg naar de zelfrijdende auto?

De techniek in auto’s ontwikkelt zich in rap tempo: nieuwe voertuigen anticiperen nu al op de snelheid van voorliggers, blijven op de juiste rijbaan en reageren op verkeersinformatie – om maar een paar voorbeelden te noemen. De groei van deze rijtaak-ondersteunende systemen (Advanced Driver Assistance Systems) brengt allerlei vragen met zich mee. Bijvoorbeeld of ze de voorbode zijn van de zelfrijdende auto. Welke invloed deze systemen hebben op de verkeersveiligheid. Of wegen anders ingericht moeten worden. Denk ook aan de vraag welke partijen moeten samenwerken en wat die van elkaar verwachten.

Sprekers zijn onder meer:

 

Theorie én praktijk

Het ADAS Congres is erg interessant voor iedereen bij de (landelijke of regionale) overheid die belast is met verkeer, verkeersveiligheid, weginrichting en verkeers- en mobiliteitsmanagement. Maar ook voor autofabrikanten en -dealers, toeleveranciers, app-ontwikkelaars en trendwatchers is deze dag een must. Het ADAS Congres wordt tegelijk gehouden met de Leaseauto Testdag, een beurs over de nieuwste ontwikkelingen in de leaseauto-sector. Tussen de lezingen door kunnen congresdeelnemers de werking van ADAS ervaren in de leaseauto’s die op het terrein gepresenteerd worden.

Partner ADAS-Congres:


Aanmelden

Deelnemers weten aan het eind van de dag:

Deelnemen aan het ADAS Congres?

Aanmelden