Chat with us, powered by LiveChat
Autotron Rosmalen


ADAS-systemen kunnen het verkeer veiliger maken, maar niet als automobilisten geen flauw benul hebben hoe ze die systemen moeten gebruiken. 

Mark Maaskant
Algemeen directeur bij Prodrive Training

ADAS Congres – Op weg naar de zelfrijdende auto

Welke kansen en uitdagingen bieden Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)? En zijn deze systemen een voorbode op de zelfrijdende auto? Discussieer op donderdag 20 september mee over deze vragen tijdens het ADAS Congres. Tijdens dit congres bij Autotron Rosmalen vertellen acht toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland hoe zij aankijken tegen ADAS en wat er moet gebeuren om van deze technologische hoogstandjes ook echt een succes te maken. Tussen de middag bestaat de mogelijkheid om verschillende ADAS-systemen op en rondom het terrein zelf uit te proberen.

Bekijk hieronder het volledige programma en meld je snel aan.

Aanmelden


 

Leuk zo’n leaseauto, maar hoe zit het fiscaal eigenlijk?

Heleen Elbert 
Fiscaal jurist

Theorie én praktijk

Het ADAS Congres is een must voor iedereen bij de (landelijke of regionale) overheid die belast is met verkeer, verkeersveiligheid, weginrichting en verkeers- en mobiliteitsmanagement. Maar ook voor autofabrikanten en -dealers, toeleveranciers, app-ontwikkelaars en trendwatchers is het congres een aanrader. Het ADAS Congres wordt tegelijk gehouden met de Leaseauto Testdag, een beurs over de nieuwste ontwikkelingen in de leaseauto-sector. Tussen de lezingen door kunnen congresdeelnemers de werking van ADAS ervaren in de leaseauto’s die op het terrein gepresenteerd worden.

Aanmelden

Partner ADAS-Congres: