Chat with us, powered by LiveChat
Autotron Rosmalen

Volkswagen, Audi, Skoda en Seat van de partij op Leaseauto Testdag

Bezoekers van de Leaseauto Testdag kunnen op donderdag 20 september kennismaken met de allernieuwste modellen van onder meer Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. De vier merken presenteren op het buitenterrein van Autotron Rosmalen hun meest interessante zakelijke modellen en uitvoeringen. De auto’s kunnen op de openbare weg uitgebreid door de bezoekers aan de tand worden gevoeld. 

Volkswagen, Audi, Skoda en Seat zijn van de partij tijdens de Leaseauto Testdag. De vier merken zijn stuk voor stuk belangrijke spelers in de zakelijke markt. Ze hebben een groot aantal modellen in huis, die zeer interessant zijn voor de leaserijder. Op het fraaie buitenterrein in Rosmalen zijn deskundigen van de automerken aanwezig om alle ins en outs te vertellen. Het is uiteraard ook mogelijk om de testauto’s zelf op de openbare weg uit te proberen.

Volop workshops
Tijdens de Leaseauto Testdag 2018 staat een groot aantal interessante en leuke workshops op het programma om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders zo optimaal en goed mogelijk te informeren. De meest relevante ontwikkelingen in de branche komen daarbij aan bod. Verschillende vooraanstaande sprekers praten je bij over interessante trends in de markt op het gebied van modellen, brandstoffen, regelgeving, overheidsbeleid, bijtelling en leaseconstructies.

Meer info?
Wil jij tijdens een leuke, actieve én informatieve dag alle nieuwste modellen testen? Of wil je alles weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wagenparkbeheer en bijtelling? Neem dan deel aan de Leaseauto Testdag 2018 op donderdag 20 september bij Autotron Rosmalen.

Meer nieuws

‘Hét evenement voor de zakelijke rijder en de wagenparkbeheerder’

Het is een veelgestelde vraag van leasemaatschappijen, auto-importeurs en andere bedrijven die actief zijn in de leaseautomarkt. Waarom organiseren ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders de Leaseauto Testdag? We vragen het aan Niels Singeling (rechts), business development manager bij ProMedia, en Joeri van Dam (links) van VZR. Hoe is het plan voor de Leaseauto… Lees verder ›

‘Betere samenwerking is een must om succes van ADAS te maken’

De mogelijkheden van ADAS worden te weinig benut en de kennis over de werking van deze rijassistentiesystemen is onvoldoende aanwezig. Dat vinden Chris Hottentot (ANWB) en Leo Bingen (RAI Vereniging). Tijdens het ADAS Congres op donderdag 20 september – dat op het programma staat tijdens de Leaseauto Testdag 2018 – gaan beide sprekers uitgebreid in op de stappen die… Lees verder ›

‘Verwar ADAS-auto en zelfrijdende auto niet met elkaar’

Een auto met rijtaakondersteunende systemen is nog geen zelfrijdende auto, maar veel mensen zien dat wel zo en dat is gevaarlijk voor de verkeersveiligheid. Daarvoor waarschuwt Richard van de Werken, verkeersveiligheidsexpert, mede-eigenaar van verkeersdatabureau Hastig en een van de sprekers op het ADAS Congres. Mensen verwarren zelfrijdende auto’s en auto’s met ADAS-systemen teveel met elkaar,… Lees verder ›