Chat with us, powered by LiveChat
Autotron Rosmalen

ProMedia Group en VZR organiseren Leaseauto Testdag

De eerste editie van de Leaseauto Testdag staat op donderdag 20 september op het programma bij Autotron Rosmalen. Dit is hét informatieve en actieve netwerkevenement voor de zakelijke rijder en de wagenparkbeheerder. Bezoekers krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld en kunnen op het buitenterrein van het Autotron in Rosmalen zelf de allernieuwste modellen uitproberen. Het nieuwe evenement wordt georganiseerd door Uitgeverij ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR).

Op het buitenterrein exposeren een groot aantal automerken hun allernieuwste modellen. Daar kunnen zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere geïnteresseerden auto’s voelen, proeven, bekijken én natuurlijk zelf testen. Op de beursvloer binnen worden de nieuwste diensten en producten aan de bezoekers gepresenteerd.

Nieuwe jaarlijkse traditie
“De Leaseauto Testdag is bedoeld om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders te helpen bij het maken van een goede keuze”, aldus Joan Blaas, directeur van ProMedia Group. “Samen met de VZR willen wij bezoekers inzicht geven in de wereld van zakelijk rijden én een platform bieden om partijen met elkaar in contact te brengen. Wij willen het succesvolle concept van de Lesauto Testdag nu uitrollen naar de zakelijke markt. Beleven wordt steeds belangrijker en de Leaseauto Testdag is hét evenement bij uitstek om informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen in de markt, die van belang zijn bij het kiezen van een nieuwe zakelijke auto. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om van de partij te zijn in Rosmalen.”

“VZR komt op voor de belangen van de zakelijke rijders in Nederland”, legt voorzitter Jan van Delft van VZR uit. “Al meer dan 26.000 zakelijke rijders hebben zich aangemeld als lid van VZR. Wij bieden onze bestaande en nieuwe leden de mogelijkheid om zich op één dag en op één plaats breed, compleet en gemakkelijk te laten informeren over hun nieuwe zakenauto. Ze hoeven niet meer de tijdrovende gang langs vele showrooms te maken. Ook is er volop informatie over leasing, autoregelingen en fiscaliteiten. We verwachten dat met dit evenement een nieuwe jaarlijkse traditie wordt gestart, die het gemis van de AutoRAI doet vergeten.”

Meer nieuws

‘Hét evenement voor de zakelijke rijder en de wagenparkbeheerder’

Het is een veelgestelde vraag van leasemaatschappijen, auto-importeurs en andere bedrijven die actief zijn in de leaseautomarkt. Waarom organiseren ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders de Leaseauto Testdag? We vragen het aan Niels Singeling (rechts), business development manager bij ProMedia, en Joeri van Dam (links) van VZR. Hoe is het plan voor de Leaseauto… Lees verder ›

‘Betere samenwerking is een must om succes van ADAS te maken’

De mogelijkheden van ADAS worden te weinig benut en de kennis over de werking van deze rijassistentiesystemen is onvoldoende aanwezig. Dat vinden Chris Hottentot (ANWB) en Leo Bingen (RAI Vereniging). Tijdens het ADAS Congres op donderdag 20 september – dat op het programma staat tijdens de Leaseauto Testdag 2018 – gaan beide sprekers uitgebreid in op de stappen die… Lees verder ›

‘Verwar ADAS-auto en zelfrijdende auto niet met elkaar’

Een auto met rijtaakondersteunende systemen is nog geen zelfrijdende auto, maar veel mensen zien dat wel zo en dat is gevaarlijk voor de verkeersveiligheid. Daarvoor waarschuwt Richard van de Werken, verkeersveiligheidsexpert, mede-eigenaar van verkeersdatabureau Hastig en een van de sprekers op het ADAS Congres. Mensen verwarren zelfrijdende auto’s en auto’s met ADAS-systemen teveel met elkaar,… Lees verder ›