Chat with us, powered by LiveChat
Autotron Rosmalen

ProMedia Group en VZR organiseren Leaseauto Testdag

Uitgeverij ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) organiseren op vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018 de eerste editie van de Leaseauto Testdag. Dit is hét informatieve en actieve netwerkevenement voor de zakelijke rijder en de wagenparkbeheerder. Bezoekers krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld en kunnen op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg zelf de allernieuwste modellen uitproberen.

Op vrijdagochtend staat een boeiend congres op het programma waarin onderwerpen als autobelastingen, bijtelling, autoregelingen en leasing centraal staan. ‘s Middags gaat het vooral om de individuele zakelijke rijder. Thema’s als comfort, stijl, duurzaamheid en elektrisch rijden staan daarbij op het menu; stuk voor stuk belangrijke speerpunten bij de keuze voor een nieuwe auto. Op zaterdag zijn de ogen gericht op zakelijke rijders en hun familie. Vaders, moeders en kinderen kunnen genieten van een dagje uit in het Nationaal Militair Museum. Op het buitenterrein exposeren automerken twee dagen lang hun allernieuwste modellen. Wagenparkbeheerders, zakelijke rijders en andere geïnteresseerden kunnen auto’s voelen, proeven, bekijken én natuurlijk zelf testen.

Op 20 en 21 april in Soesterberg

Joan Blaas
Directeur ProMedia Group

“De Leaseauto Testdag is bedoeld om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders te helpen bij het maken van een goede keuze”, aldus Joan Blaas, directeur van ProMedia Group. “Samen met de VZR willen wij bezoekers inzicht geven in de wereld van zakelijk rijden én een platform bieden om partijen met elkaar in contact te brengen. Wij willen het succesvolle concept van de Lesauto Testdag nu uitrollen naar de zakelijke markt. Beleven wordt steeds belangrijker en de Leaseauto Testdag is hét evenement bij uitstek om informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen in de markt, die van belang zijn bij het kiezen van een nieuwe zakelijke auto. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om op 20 en 21 april 2018 van de partij te zijn in Soesterberg.”

Nieuwe jaarlijkse traditie

Test zelf op donderdag 20 september bij Autotron Rosmalen de allernieuwste automodellen en ervaar de mogelijkheden van ADAS.

Jan van Delft
Voorzitter VZR

VZR komt op voor de belangen van de zakelijke rijders in Nederland”, legt voorzitter Jan van Delft van VZR uit. “Al meer dan 26.000 zakelijke rijders hebben zich aangemeld als lid van VZR. Wij bieden onze bestaande en nieuwe leden de mogelijkheid om zich op één dag en op één plaats breed, compleet en gemakkelijk te laten informeren over hun nieuwe zakenauto. Ze hoeven niet meer de tijdrovende gang langs vele showrooms te maken. Ook is er volop informatie over leasing, autoregelingen en fiscaliteiten. We verwachten dat met dit evenement een nieuwe jaarlijkse traditie wordt gestart, die het gemis van de AutoRAI doet vergeten.”